Stretch Marks




Huhu... almost 3 weeks dah guna lotion  stretch marks ni....alhamdulillah ok..cume hari-hari pakai tu tak jugak...kadang2 lupe.Tak berdisiplin sgt kan...huhu. Saya beli cream ni kat klinik masa pergi buat check up... Bau dia wangi.. Cocoa Butter Formula ni boleh guna dekat mana-mana tempat di badan yang kering.cth: siku,perut (utk org mengandung) .....




Cocoa Butter ni keluaran Palmer's...harga dia tak mahal sgt. saya beli RM 40.dalam kotak ni ada 2 botol tau. 1 massage cream  , 1 massage lotion...cara penggunaannya, 1st guna lotion dulu then baru cream....huhu...




Sebenarnya, tak kisah cream apepun yg korang nak pakai ikut mana suka.If korang suke minyak zaitun pon boleh tau...Ibu mengandung kan macam2 ragam, ada yang suke bau minyak zaitun dan ada yang tak suka...huhu.. Apepun gunalah untuk kecantikan tubuh badan anda kelak...hehehe


 







No comments:

Post a Comment